Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palo c.f (800665) - Mariscadores de Poio (794867) » 73889611: T17/J7/VIII

Liga 73889611 Información oficial sobre el partido 73889611 en Hattrick

10.06.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / VIII.1551 (179094)

Canavis team Alineación oficial del equipo 'Canavis team' en el partido 1 - 3 Neutral Planet FC Alineación oficial del equipo 'Neutral Planet FC' en el partido
Alberto Álvarez (38') 1 - 0
1 - 1 Roberto Franco (41')
1 - 2 Xerónimo Castelo (42')
1 - 3 Ronny Filtenborg (72')
Canavis team Alineación oficial del equipo 'Canavis team' en el partido 1 - 3 Neutral Planet FC Alineación oficial del equipo 'Neutral Planet FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canavis team Alineación oficial del equipo 'Canavis team' en el partido 0 - 1 Neutral Planet FC Alineación oficial del equipo 'Neutral Planet FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canavis team

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Yaşar Dosdoru va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Canavis, Alberto Álvarez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canavis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andoni de la Morena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Canavis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andoni de la Morena, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gabriel Clarés no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Álvarez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yaşar Dosdoru de Canavis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Karlos Cotera de Canavis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alberto Álvarez va prendre el seu rol al minut 17.

Neutral Planet FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Roberto Franco va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Xerónimo Castelo de NPFC va fer un bon esprint per escapar-se de Massimiliano Cominelli i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Ronny Filtenborg va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Rubén Massiques, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 284 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Ronny Filtenborg de NPFC va fallar un penal al minut 87, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de NPFC Rubén Massiques va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xerónimo Castelo va entrar en el seu lloc.