Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Clota C.F. (491441) - Els castellers d'almogaràvia (799204) » 73884531: T17/J12/VIII

Liga 73884531 Información oficial sobre el partido 73884531 en Hattrick

15.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.1026 (178569)

Can Clota C.F. Alineación oficial del equipo 'Can Clota C.F.' en el partido 2 - 2 A.P.T.S.M.O.T.U.Q. Alineación oficial del equipo 'A.P.T.S.M.O.T.U.Q.' en el partido
0 - 1 Tommaso Donini (26')
0 - 2 Domènec Boronat (32')
Edward Holwerda (65') 1 - 2
David Canhoto (72') 2 - 2
Can Clota C.F. Alineación oficial del equipo 'Can Clota C.F.' en el partido 2 - 2 A.P.T.S.M.O.T.U.Q. Alineación oficial del equipo 'A.P.T.S.M.O.T.U.Q.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Can Clota C.F. Alineación oficial del equipo 'Can Clota C.F.' en el partido 4 - 3 A.P.T.S.M.O.T.U.Q. Alineación oficial del equipo 'A.P.T.S.M.O.T.U.Q.' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Clota C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passava el minut 65 del matx, quan l'atent Edward Holwerda va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Clota equilibrava la balança al minut 72. En David Canhoto, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jean Pierre Merino del Clota ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Chema Moliner arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Antonio Trenor haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Clota al minut 82.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tore Tungman va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Moisés Arostegui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Craig Mackay de Clota va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Tuomas Sikkinen va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

A.P.T.S.M.O.T.U.Q.

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 26 minuts quan Armando Jaca va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Tommaso Donini, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Domènec Boronat va augmentar l'avantatge de A.P.T.S.M.O.T.U.Q. a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Eustoquio Alcalde Morales, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Bjarke Magnussen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oscar Giraudo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eustoquio Alcalde Morales després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oscar Giraudo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Armando Jaca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Oscar Giraudo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bjarke Magnussen de A.P.T.S.M.O.T.U.Q. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Eustoquio Alcalde Morales de A.P.T.S.M.O.T.U.Q. va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Trenor va entrar en el seu lloc.