Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Melva Kanutera (314905) - atletico chungo de Botos (797935) » 73884464: T17/J3/VIII

Liga 73884464 Información oficial sobre el partido 73884464 en Hattrick

13.05.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / VIII.1026 (178569)

F.C.F CHABAN Alineación oficial del equipo 'F.C.F CHABAN' en el partido 0 - 1 atletico chungo de Botos Alineación oficial del equipo 'atletico chungo de Botos' en el partido
0 - 1 Luis Escudero (80')
F.C.F CHABAN Alineación oficial del equipo 'F.C.F CHABAN' en el partido 0 - 1 atletico chungo de Botos Alineación oficial del equipo 'atletico chungo de Botos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.F CHABAN Alineación oficial del equipo 'F.C.F CHABAN' en el partido 1 - 0 atletico chungo de Botos Alineación oficial del equipo 'atletico chungo de Botos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.F CHABAN

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Murray Thomas del CHABAN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Vito Boccard del CHABAN ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Murray Thomas de CHABAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): CHABAN es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Murray Thomas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Maxime Durant al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Vice Čvrljak no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

atletico chungo de Botos

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el atletico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Luis Escudero, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de César Fischer va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Óscar Bauça va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Óscar Bauça de atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Escudero de atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Pierce Wang de atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de atletico Zbyšek Binar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luis Escudero va entrar en el seu lloc.