Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738840361

Liga 738840361 Información oficial sobre el partido 738840361 en Hattrick

21.09.2024 18:15:00

Lakritz 96 Alineación oficial del equipo 'Lakritz 96' en el partido 1 - 5 Maxdorf ASV Alineación oficial del equipo 'Maxdorf ASV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lakritz 96 Alineación oficial del equipo 'Lakritz 96' en el partido 2 - 4 Maxdorf ASV Alineación oficial del equipo 'Maxdorf ASV' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lakritz 96

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): Lakritz no perdien la fe, i al minut 27 del partit, Carlo Erode va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 13 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Nitzan Atzili quasi empata el partit per a Lakritz, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Bartłomiej Chmiela va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 25 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Corvin Ringler no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Carlo Erode hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Grayson Kithithee. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bartłomiej Chmiela va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlo Erode de Lakritz es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Maxdorf ASV

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Selmar Fano va pentinar un córner cap al segon pal que Tobias Andreas Häbe va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Maxdorf sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, Oleksii Chernyuk va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Selmar Fano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Maxdorf, Oleksii Chernyuk, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Maxdorf van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 4 mitjançant en Franco Moscardino.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Maxdorf augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Ángel Valdevielso es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Maxdorf va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Christen Haugaard s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.