Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738776924

Liga 738776924 Información oficial sobre el partido 738776924 en Hattrick

05.10.2024 18:00:00

Jacobiner Alineación oficial del equipo 'Jacobiner' en el partido 0 - 2 Humpen Harlaching Alineación oficial del equipo 'Humpen Harlaching' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jacobiner Alineación oficial del equipo 'Jacobiner' en el partido 2 - 3 Humpen Harlaching Alineación oficial del equipo 'Humpen Harlaching' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jacobiner

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Jacobiner Ilídio Batista quasi va assolir l'empat al minut 28 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Béla Kontor de Jacobiner va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rasmus Gotzkow que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Rasmus Gotzkow no oblidarà el que li va passar durant el minut 55. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mieczysław Gołos no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Juan Cristóbal Oyarzún de Jacobiner va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gebbert Hube va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Humpen Harlaching

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Harlaching es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kai 'Kampfleber' Krannich es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Jens Haiser va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Harlaching.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Kai 'Kampfleber' Krannich de Harlaching va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathias Passauer de Harlaching es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arno Kaller.