Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738731499

Liga 738731499 Información oficial sobre el partido 738731499 en Hattrick

28.09.2024 17:15:00

Lencos Brancos Internacional Alineación oficial del equipo 'Lencos Brancos Internacional' en el partido 2 - 2 Südwind KasKusi Alineación oficial del equipo 'Südwind KasKusi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lencos Brancos Internacional Alineación oficial del equipo 'Lencos Brancos Internacional' en el partido 3 - 1 Südwind KasKusi Alineación oficial del equipo 'Südwind KasKusi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lencos Brancos Internacional

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Vital Rego Santos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Internacional, un peu providencial d'en Bruno Cerqueira va situar el 1-2 al panell digital.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Internacional s'esgargamellaven dempeus per esperonar Vital Rego Santos que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 76 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Internacional va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Tomás va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Naasiruddeen bin Mohd.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Salvador Moura va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Internacional.
  • 210 Minuto 16 (Ocasión de falta): Salvador Moura va llançar una falta directa al minut 16 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Internacional Jaime Tomás quasi va assolir l'empat al minut 72 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Eduíno Alexandre hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduíno Alexandre de Internacional la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Südwind KasKusi

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Hj Julaihi bin Hj Zainul va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Shaminan bin Besar va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Shaminan bin Besar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Shaminan bin Besar de Südwind, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!