Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS TIGRES NEGROS SANGRIENTOS (311870) - Atletico Badia (798225) » 73872254: T17/J1/VIII

Liga 73872254 Información oficial sobre el partido 73872254 en Hattrick

29.04.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VIII.1466 (179009)

Maracanudos Alineación oficial del equipo 'Maracanudos' en el partido 1 - 1 Guarderia Makinera Alineación oficial del equipo 'Guarderia Makinera' en el partido
Manuel Moreno (82') 1 - 0
1 - 1 Minbutas Skirnevi?ius (90')
Maracanudos Alineación oficial del equipo 'Maracanudos' en el partido 1 - 1 Guarderia Makinera Alineación oficial del equipo 'Guarderia Makinera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maracanudos Alineación oficial del equipo 'Maracanudos' en el partido 4 - 0 Guarderia Makinera Alineación oficial del equipo 'Guarderia Makinera' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maracanudos

Goles Goles

  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Maracanudos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 82 Manuel Moreno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Antonio Santolaria va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maracanudos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesc Masaguer va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Natanael Osborne va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maracanudos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Natanael Osborne va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maracanudos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Preston Rains de Maracanudos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Guarderia Makinera

Goles Goles

  • 117 Minuto 90 (Gol evento especial cansancio): En Ignacio Renedo havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Minbutas Skirnevičius per endur-se la pilota i posar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): El Guarderia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 86, però en Fabrizio Sabatti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, António Severo de Guarderia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Lloria de Guarderia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Rodrigo Marquina va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Guarderia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.