Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738673929

Liga 738673929 Información oficial sobre el partido 738673929 en Hattrick

28.09.2024 17:00:00

JOPits 2 Alineación oficial del equipo 'JOPits 2' en el partido 2 - 1 BlackJacky Alineación oficial del equipo 'BlackJacky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JOPits 2 Alineación oficial del equipo 'JOPits 2' en el partido 2 - 0 BlackJacky Alineación oficial del equipo 'BlackJacky' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOPits 2

Goles Goles

  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Jean-Nicolas Lascoux no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 81, indicava inequívocament que en Jean-Nicolas Lascoux va saber trobar la xarxa rival. JOPits desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El JOPits va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Ernesto Celentano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El jugador de JOPits Nando Wellinger quasi va assolir l'empat al minut 25 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paris Dietzel hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Vichi Duflon va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noé Champenois de JOPits es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.

BlackJacky

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Dino Carusone va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 7. 0 - 1 per a BlackJacky.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Thomi von Bose, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BlackJacky va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pino Sonnen de BlackJacky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nick Mermod.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dino Carusone de BlackJacky la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83 del partit, Nick Mermod de l'equip BlackJacky, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.