Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738605829

Liga 738605829 Información oficial sobre el partido 738605829 en Hattrick

21.09.2024 19:15:00

stevu's strathisla boys Alineación oficial del equipo 'stevu's strathisla boys' en el partido 4 - 1 YB-bern Alineación oficial del equipo 'YB-bern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
stevu's strathisla boys Alineación oficial del equipo 'stevu's strathisla boys' en el partido 2 - 0 YB-bern Alineación oficial del equipo 'YB-bern' en el partido
Tiene suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stevu's strathisla boys

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del strathisla contenien la respiració mentre en Vincenzo Galazzo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 120 Minuto 64 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 64, indicava inequívocament que en Yannik Grandsire va saber trobar la xarxa rival. strathisla desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Carlo Pisanzio la va rematar Krzysztof Kuźniewski amb una magnífica volea que va fer pujar per a strathisla el 3 - 1.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vincenzo Galazzo es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): strathisla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mattias von der Lieth va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Thomazinho Barbosa Garcia.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Andreas Løken va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de strathisla.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 80 en Carlo Pisanzio ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Usain Figueroa el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Usain Figueroa de strathisla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

YB-bern

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): El YB-bern era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Francisco Avalos va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El YB-bern va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Nicola Piseddu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Tariqul Shumail va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Nicola Piseddu, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.