Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

makabi de levantar (438243) - los maliciosos (123118) » 73856786: T17/J10/VIII

Liga 73856786 Información oficial sobre el partido 73856786 en Hattrick

01.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VIII.1370 (178913)

makabi de levantar Alineación oficial del equipo 'makabi de levantar' en el partido 3 - 0 los babuchas Alineación oficial del equipo 'los babuchas' en el partido
Paco Puente (4') 1 - 0
Stefan Branderberg (78') 2 - 0
Esteve Arilla (88') 3 - 0
makabi de levantar Alineación oficial del equipo 'makabi de levantar' en el partido 3 - 0 los babuchas Alineación oficial del equipo 'los babuchas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
makabi de levantar Alineación oficial del equipo 'makabi de levantar' en el partido 4 - 0 los babuchas Alineación oficial del equipo 'los babuchas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

makabi de levantar

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Paco Puente de levantar, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Stefan Branderberg va incrementar l'avantatge de levantar amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de levantar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Esteve Arilla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jonny Hjortquist al minut 8 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vadim Parashutinskiy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Stefan Branderberg gairebé va marcar per a levantar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Toni Villalvilla Martínez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Isidro Mazorra gairebé va marcar per a levantar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Puente de levantar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Paco Puente de levantar per doble groga al minut 71.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Mimmo Marchesoli s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

los babuchas

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hermès Mendy va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de David Corominas des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Gustavo da Finta sol davant la porteria al minut 42, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): babuchas van sortir al contraatac al minut 86, però Ottmar Schiffmann va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David Corominas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Jonny Hjortquist va sortir coix del terreny de joc, substituït per Valter Pedrosa. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.