Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738470022

Liga 738470022 Información oficial sobre el partido 738470022 en Hattrick

12.10.2024 15:25:00

FC Running Beers Alineación oficial del equipo 'FC Running Beers' en el partido 0 - 1 CF Real Urban Alineación oficial del equipo 'CF Real Urban' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Running Beers Alineación oficial del equipo 'FC Running Beers' en el partido 1 - 0 CF Real Urban Alineación oficial del equipo 'CF Real Urban' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Running Beers

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts disputats, Gheorghe Vulpeanu gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ivan Merica va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jozef Tančibok.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Milan Veterný de beers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Arkadiusz Szywalski de beers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CF Real Urban

Goles Goles

  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): En Rostislav Macháček va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Volker Dworak va marxar per velocitat al minut 35 i va fer una passada de la mort a Rostislav Macháček, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Urban va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rodrigo Ramírez va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Urban van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 41 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Alberto Hugo Eluchans no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Urban, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Alberto Hugo Eluchans va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.