Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arpaviejas (1459159) - Nikoroa (118149) » 738442956: T77/J4/VII

Liga 738442956 Información oficial sobre el partido 738442956 en Hattrick

12.10.2024 15:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 4 / VII.905 (38941)

Arpaviejas Alineación oficial del equipo 'Arpaviejas' en el partido 1 - 5 Nikoroa Alineación oficial del equipo 'Nikoroa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Arpaviejas Alineación oficial del equipo 'Arpaviejas' en el partido 1 - 6 Nikoroa Alineación oficial del equipo 'Nikoroa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arpaviejas

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Samuele Guissani, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Samuele Guissani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Samuele Guissani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Nikoroa

Goles Goles

  • 164 Minuto 57 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 57 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Nikoroa. Frank Michelangeli el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ignacio Malafaya va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Nikoroa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Lukas Kausl.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ronny Hinze no va poder aturar Selim Samir de Nikoroa, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 89 el 1 - 4.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignacio Malafaya de Nikoroa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Fernando Sáenz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Iker Fáñez va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Malafaya de Nikoroa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.