Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RIO EBRO ABRAHAM (1462534) - PATESINHO (2184936) » 738410578: T77/J1/VII

Liga 738410578 Información oficial sobre el partido 738410578 en Hattrick

21.09.2024 15:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 1 / VII.327 (38363)

RIO EBRO ABRAHAM Alineación oficial del equipo 'RIO EBRO ABRAHAM' en el partido 0 - 4 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RIO EBRO ABRAHAM Alineación oficial del equipo 'RIO EBRO ABRAHAM' en el partido 1 - 2 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RIO EBRO ABRAHAM

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Pedro Escalante va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ABRAHAM que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Edelmiro Piñoi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Melchor Luque Marin per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Iván Tarruella va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Juan Antonio Groni. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

PATESINHO

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nabor Pujol quedar desmarcat i marcar per a PATESINHO al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de PATESINHO eren letals, i Juan Antonio Groni va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Pepe Luis Olmo Cañas va augmentar l'avantatge de PATESINHO a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): PATESINHO va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Práxedes Rueda Marín va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Rafael Vecino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Ferreira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Luis Alfredo Hurtado va estar a punt de posar per davant a PATESINHO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Ferreira va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Vecino de PATESINHO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.