Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real vicen (2231948) - RcD Mallorca BLS (799296) » 738407050: T77/J1/VII

Liga 738407050 Información oficial sobre el partido 738407050 en Hattrick

21.09.2024 15:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 1 / VII.264 (38300)

Real vicen Alineación oficial del equipo 'Real vicen' en el partido 2 - 3 RcD Mallorca BLS Alineación oficial del equipo 'RcD Mallorca BLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real vicen Alineación oficial del equipo 'Real vicen' en el partido 2 - 0 RcD Mallorca BLS Alineación oficial del equipo 'RcD Mallorca BLS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real vicen

Goles Goles

  • 104 Minuto 30 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Carlos Garis va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a vicen: 1 a 3 al minut 30.
  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de vicen per la dreta va donar com a resultat un gol de Iván Lila al minut 66 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): vicen va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Garis va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Óscar Albán va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan Javier Panadero des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Amr Safri no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 79 minuts, en Fernando Vegas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Panadero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RcD Mallorca BLS

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mallorca van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adri Adroher va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Eladio Cazos va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Vallina va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Mallorca va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Eladio Cazos, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mallorca, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Isidor Chulià va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mallorca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mauro Bauchamp, però el porter rival va fer una gran aturada.