Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cruz Camp (1335112) - Esportiu Gràcia (1458762) » 738380633: T77/J5/VI

Liga 738380633 Información oficial sobre el partido 738380633 en Hattrick

19.10.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 5 / VI.816 (15134)

Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido 2 - 0 Esportiu Gràcia Alineación oficial del equipo 'Esportiu Gràcia' en el partido
Sune Bundgaard (4') 1 - 0
Silvino Lalande (35') 2 - 0
Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido 2 - 0 Esportiu Gràcia Alineación oficial del equipo 'Esportiu Gràcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido 1 - 1 Esportiu Gràcia Alineación oficial del equipo 'Esportiu Gràcia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruz Camp

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sune Bundgaard de Cruz va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Cruz amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Silvino Lalande, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Renārs Ziediņš gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Orest Milaev va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Renārs Ziediņš va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cruz que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sune Bundgaard. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Renārs Ziediņš es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Walerian Argalski de Cruz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Esportiu Gràcia

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Adrián Capaguindegui va fer una jugada per la banda esquerra, però Ángel Uzquiano va aturar el seu xut.
  • 250 Minuto 47 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Alejandro Díez l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cole Heldt de Esportiu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.