Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Dep. Espartaco (485397) - PEÑAROL CAPO (315532) » 738376483: T77/J4/VI

Liga 738376483 Información oficial sobre el partido 738376483 en Hattrick

12.10.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 4 / VI.742 (15060)

Club Dep. Espartaco Alineación oficial del equipo 'Club Dep. Espartaco' en el partido 0 - 3 PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Dep. Espartaco Alineación oficial del equipo 'Club Dep. Espartaco' en el partido 0 - 1 PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Dep. Espartaco

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Espartaco sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Balbás Fernández, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Espartaco van sortir al contraatac al minut 42, però Bogdan Cimbru va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Espartaco va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Bruno Mameli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Espartaco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jens Coenen va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alaa Galal Eddin de Espartaco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Rafael Téllez de Espartaco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PEÑAROL CAPO

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Martin Perfall que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a PEÑAROL.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): PEÑAROL va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Guillermo Muruetagoyena, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vuk Pantelić que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Vuk Pantelić va augmentar l'avantatge de PEÑAROL a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gary Rygard ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mauricinho Pampulha. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Lampis Sanidomenos va anar a parar a la creueta.