Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prjeglükić C.F. (1458341) - F.C.TRONIC (1586209) » 738376417: T77/J1/VI

Liga 738376417 Información oficial sobre el partido 738376417 en Hattrick

21.09.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 1 / VI.741 (15059)

Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 1 - 1 F.C.TRONIC Alineación oficial del equipo 'F.C.TRONIC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 1 - 2 F.C.TRONIC Alineación oficial del equipo 'F.C.TRONIC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prjeglükić C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pedro Calafat la va rematar Otto Engert amb una magnífica volea que va fer pujar per a Prjeglükić el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Lappenti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Prjeglükić per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Lappenti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raúl Bustos va fer una magnífica centrada, però la rematada de Airam Orcajada va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Prjeglükić va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Otto Engert en un 1 contra 1 amb el porter Mohammed Fahssi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Otto Engert de Prjeglükić va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C.TRONIC

Goles Goles

  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): F.C.TRONIC agafava avantatge al minut 74 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Luis Macedonia amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Iñaki Pasquet que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Iñaki Pasquet va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.TRONIC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dušan Lastovecký, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Iñaki Pasquet al minut 58 semblava entrar, però Nicolás Manuel Gil va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Iñaki Pasquet de F.C.TRONIC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a F.C.TRONIC al minut 89, però el xut de Iñaki Pasquet va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulrich Noss de F.C.TRONIC es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.