Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Loeches CF (1431413) - Elianense CD (491115) » 738364666: T77/J3/VI

Liga 738364666 Información oficial sobre el partido 738364666 en Hattrick

05.10.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 3 / VI.531 (14849)

Real Loeches CF Alineación oficial del equipo 'Real Loeches CF' en el partido 2 - 0 Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido
Issachar Nissan (36') 1 - 0
Torfi Bjarnhéðinsson (68') 2 - 0
Real Loeches CF Alineación oficial del equipo 'Real Loeches CF' en el partido 2 - 0 Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Loeches CF Alineación oficial del equipo 'Real Loeches CF' en el partido 4 - 0 Elianense CD Alineación oficial del equipo 'Elianense CD' en el partido
Tiene mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Loeches CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Loeches s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Issachar Nissan per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Als 68 minuts de joc, els nois de Loeches van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Torfi Bjarnhéðinsson augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Loeches per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marcin Zabawa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Issachar Nissan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Bellens va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Issachar Nissan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petar Chachev de Loeches es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Elianense CD

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Eliana sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aroldo Colli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Eliana creava perill des de la dreta al minut 59, però en Arkadiusz Jędryka, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Angelo Soldaini desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Eliana va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jason Tubbing, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo Soldaini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo Soldaini es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.