Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

panchclub (1433230) - Esdival (487573) » 738355253: T77/J2/VI

Liga 738355253 Información oficial sobre el partido 738355253 en Hattrick

28.09.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 2 / VI.363 (14681)

panchclub Alineación oficial del equipo 'panchclub' en el partido 2 - 0 Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
panchclub Alineación oficial del equipo 'panchclub' en el partido 1 - 1 Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

panchclub

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Hardy Rieks-Pedersen no va poder aturar Salvador Mardones de panchclub, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 35 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de panchclub va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Beniamino Moreschini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Beniamino Moreschini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de panchclub que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del panchclub sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marion Snelson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Knut Langbråten va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Esdival

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Reitze Coninkx va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Amancio Calvos de Randín va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Stefano Martignetti va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Amancio Calvos de Randín, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Esdival que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stefano Martignetti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Stefano Martignetti va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Evald Olsen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Amancio Calvos de Randín va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Carlos Ambrona al minut 50 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduard Finta de Esdival va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.