Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atleti for ever mott (308229) - PSV Abdomen (1434943) » 738353289: T77/J1/VI

Liga 738353289 Información oficial sobre el partido 738353289 en Hattrick

21.09.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 1 / VI.328 (14646)

atleti for ever mott Alineación oficial del equipo 'atleti for ever mott' en el partido 2 - 3 PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
atleti for ever mott Alineación oficial del equipo 'atleti for ever mott' en el partido 4 - 3 PSV Abdomen Alineación oficial del equipo 'PSV Abdomen' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,1 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atleti for ever mott

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, atleti aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan 马 (Ma) 伟力 (Weili) va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Theo Rosenast, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. atleti es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, 杜 (Du) 文友 (Wenyou) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Félix Perremans de atleti va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 69, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filip Korenjak.

PSV Abdomen

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Igal Amiel de Abdomen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Todor Milić estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mirko Asbach va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 34.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): El Toni Kilpiö va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Abdomen. 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Toni Kilpiö va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Ľubomír Šutka, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 47 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ľubomír Šutka, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ľubomír Šutka va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Toni Kilpiö va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alfredo Pérez Castells després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcelo Almadel va poder desviar-lo a córner.