Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. La Factoría (1417699) - Cangurs (310356) » 738351174: T77/J4/VI

Liga 738351174 Información oficial sobre el partido 738351174 en Hattrick

12.10.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 4 / VI.290 (14608)

C.D. La Factoría Alineación oficial del equipo 'C.D. La Factoría' en el partido 0 - 1 Cangurs Alineación oficial del equipo 'Cangurs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. La Factoría Alineación oficial del equipo 'C.D. La Factoría' en el partido 0 - 1 Cangurs Alineación oficial del equipo 'Cangurs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. La Factoría

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Factoría va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Samuel Amaya va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Riba Peña va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Factoría que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mehdi Madani va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iván Zigüenza va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Factoría van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Albert Dorca no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Factoría, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Iván Zigüenza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mehdi Madani de Factoría amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Zigüenza de Factoría va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Riba Peña de Factoría la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cangurs

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 70, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rüzgar Çalışkan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Rüzgar Çalışkan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Daniel Junco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Rüzgar Çalışkan va estar a punt de posar per davant a Cangurs amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Junco va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Iuri Mazzei va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Junco va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Laurenţiu Decă estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mickael Deflandre, als 28 minuts, va fallar per ben poc.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Pablo Leiva va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 39. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Pablo Leiva va xutar magistralment una falta al minut 44 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): El Cangurs va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 64 amb un llançament de falta perillós. En Pablo Leiva però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Ben Grodno quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18, Andrew van Kasteel de Cangurs va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 王 (Wang) 儒轶 (Ruyi).