Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nobita Team (1339006) - bones boomers (799862) » 738335495: T77/J5/VI

Liga 738335495 Información oficial sobre el partido 738335495 en Hattrick

19.10.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 5 / VI.10 (14328)

Nobita Team Alineación oficial del equipo 'Nobita Team' en el partido 3 - 0 bones boomers Alineación oficial del equipo 'bones boomers' en el partido
Geir Nygård (4') 1 - 0
Ralph Reemer (40') 2 - 0
Geir Nygård (57') 3 - 0
Nobita Team Alineación oficial del equipo 'Nobita Team' en el partido 3 - 0 bones boomers Alineación oficial del equipo 'bones boomers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nobita Team Alineación oficial del equipo 'Nobita Team' en el partido 3 - 0 bones boomers Alineación oficial del equipo 'bones boomers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nobita Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Jarred Webb va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nobita, Geir Nygård, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Nobita va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ralph Reemer va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bones. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Geir Nygård la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nobita es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, Efisio Gozzi Bueno gairebé va marcar per a Nobita des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Efisio Gozzi Bueno, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Geir Nygård es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Dick Kunsch de Nobita gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dick Kunsch de Nobita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

bones boomers

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Alfredo Carnicero marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Tomasz Wojnarowski que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de bones, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Kim Nilsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): bones van sortir al contraatac al minut 53, però Tomasz Wojnarowski va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.