Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738293812

Liga 738293812 Información oficial sobre el partido 738293812 en Hattrick

21.09.2024 13:30:00

FK Lavovi Alineación oficial del equipo 'FK Lavovi' en el partido 2 - 0 SutjeskaFoca Alineación oficial del equipo 'SutjeskaFoca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Lavovi Alineación oficial del equipo 'FK Lavovi' en el partido 3 - 0 SutjeskaFoca Alineación oficial del equipo 'SutjeskaFoca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Lavovi

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Adriano Hinker va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lavovi.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lavovi a 2 - 0. Harun Kočijaš va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Fazlija Herceglić, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SutjeskaFoca. La jugada d'estratègia del Lavovi per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fazlija Herceglić va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Fazlija Herceglić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dirk 'Švabo' Julian, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 225 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Eman Osim va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Eman Osim va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

SutjeskaFoca

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nino Palian.