Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738279705

Liga 738279705 Información oficial sobre el partido 738279705 en Hattrick

28.09.2024 13:30:00

Zeljeznicar BSC Alineación oficial del equipo 'Zeljeznicar BSC' en el partido 6 - 1 Only Fools & Horses Alineación oficial del equipo 'Only Fools & Horses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Zeljeznicar BSC Alineación oficial del equipo 'Zeljeznicar BSC' en el partido 9 - 0 Only Fools & Horses Alineación oficial del equipo 'Only Fools & Horses' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zeljeznicar BSC

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Zeljeznicar s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Zoltán Herter per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Zeljeznicar va aconseguir el 2 - 0 quan Lukas Trubel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): José Vicente Yaguará va incrementar l'avantatge de Zeljeznicar amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Zoltán Herter va augmentar l'avantatge de Zeljeznicar a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Zeljeznicar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hélder Silva Vilela des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Zeljeznicar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hélder Silva Vilela ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Hélder Silva Vilela gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eman Bajrić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hélder Silva Vilela de Zeljeznicar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zoltán Herter de Zeljeznicar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Only Fools & Horses

Goles Goles

  • 150 Minuto 58 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 58 a 4 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Estevão Pama, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 125 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Tudor Torchenaud, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 5 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radoje Stjepanović de O F & H va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mitja Franin de O F & H es va guanyar la targeta groga merescudament.