Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738255243

Liga 738255243 Información oficial sobre el partido 738255243 en Hattrick

19.10.2024 13:20:00

FC AL STAR Alineación oficial del equipo 'FC AL STAR' en el partido 4 - 2 fc kapla 2 Alineación oficial del equipo 'fc kapla 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC AL STAR Alineación oficial del equipo 'FC AL STAR' en el partido 2 - 1 fc kapla 2 Alineación oficial del equipo 'fc kapla 2' en el partido
Tiene suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC AL STAR

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Corria el minut 25, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. STAR s'avançava en el marcador després que en Adrian Otavijević xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): STAR prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Matej Zakotnik va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de STAR a 3 - 1. Art Bajt va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de STAR pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jan Pavlič va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Art Bajt va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Art Bajt de STAR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Art Bajt de STAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fc kapla 2

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Aljaž Wolfhart que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Jan Vengušt va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per kapla en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mario Smerdel va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Cveto Zadravec aquest no va estar a l'altura.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Aleš Hrast va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.