Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MLK CATS (801914) - FC Python (798994) » 73824158: T17/J14/VIII

Liga 73824158 Información oficial sobre el partido 73824158 en Hattrick

29.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VIII.1433 (178976)

Real Betis Balompie SAD (Ismael) Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie SAD (Ismael)' en el partido 4 - 1 F.C. 8pow Alineación oficial del equipo 'F.C. 8pow' en el partido
0 - 1 Gundars Linga (37')
Rendert Vonck (39') 1 - 1
Giuseppe Van Peteghem (70') 2 - 1
Moisés Castagno Suarez (83') 3 - 1
Søren Grønkjær (88') 4 - 1
Real Betis Balompie SAD (Ismael) Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie SAD (Ismael)' en el partido 4 - 1 F.C. 8pow Alineación oficial del equipo 'F.C. 8pow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Betis Balompie SAD (Ismael) Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie SAD (Ismael)' en el partido 2 - 0 F.C. 8pow Alineación oficial del equipo 'F.C. 8pow' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompie SAD (Ismael)

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Rendert Vonck va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Balompie va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 70 Giuseppe Van Peteghem va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Als 83 minuts, Moisés Castagno Suarez va ampliar l'avantatge de Balompie amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Søren Grønkjær es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Vlasta Strmiska va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balompie se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Rendert Vonck va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balompie se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Rendert Vonck va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balompie se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Roncález de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Balompie es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrique Maestro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Giuseppe Van Peteghem al camp.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Adolfo María ocupà el lloc d'en Alexey Khryapov al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Balompie quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C. 8pow

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): F.C. va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Gundars Linga, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Søren Grønkjær no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Romain Gagneux estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Isidro Cercedo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 85 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martin Nienberge de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Isidro Cercedo de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.