Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ericho f.c (794725) - carlos67 (776456) » 73824037: T17/J12/VIII

Liga 73824037 Información oficial sobre el partido 73824037 en Hattrick

15.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.1687 (179230)

The sexytxomin Alineación oficial del equipo 'The sexytxomin' en el partido 1 - 3 ProEvolution F.C. Alineación oficial del equipo 'ProEvolution F.C.' en el partido
0 - 1 Ilham Saptaji (20')
0 - 2 Bence Szekf? (28')
0 - 3 Maarten Noël (65')
Bal?a Kri?kovi? (85') 1 - 3
The sexytxomin Alineación oficial del equipo 'The sexytxomin' en el partido 1 - 3 ProEvolution F.C. Alineación oficial del equipo 'ProEvolution F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The sexytxomin Alineación oficial del equipo 'The sexytxomin' en el partido 2 - 1 ProEvolution F.C. Alineación oficial del equipo 'ProEvolution F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The sexytxomin

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Balša Kričković de sexytxomin va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Patric Reihl hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gino Moccia va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Carles Caraball no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Balša Kričković es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Paolo Carretti ocupà el lloc d'en Artru Pondal al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de sexytxomin quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

ProEvolution F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ilham Saptaji que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ProEvolution.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): ProEvolution va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 28, quan Bence Szekfű, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 107 Minuto 65 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Maarten Noël semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a ProEvolution. Qui ho havia de dir! 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Diego Mené de ProEvolution, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucrecio Caamaño de ProEvolution va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21 en Alessandro Spanu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Mené.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Passats 10 minuts de joc, en Orhan Romijn de ProEvolution va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Gottlieb Spremberg, de ProEvolution, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ulf Lodberg el va substituir.