Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738185986

Liga 738185986 Información oficial sobre el partido 738185986 en Hattrick

21.09.2024 12:20:00

FrullyTeam Alineación oficial del equipo 'FrullyTeam' en el partido 2 - 2 Werder Gregna Alineación oficial del equipo 'Werder Gregna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FrullyTeam Alineación oficial del equipo 'FrullyTeam' en el partido 3 - 0 Werder Gregna Alineación oficial del equipo 'Werder Gregna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FrullyTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): FrullyTeam s'avançava al marcador al minut 50, després d'un rebot que va caçar en Gabriele Tarzia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Giacinto Begni s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Tsiartas Camposilvan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FrullyTeam.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stefano Gambini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Giacinto Begni quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ennio Bistacchi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Stefano Gambini de FrullyTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Werder Gregna

Goles Goles

  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Jody Vinci va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 174 Minuto 66 (Gol de penalti): Quan passaven 66 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Werder. En Paolo Sogliano va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Carlo Maria Sansoni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Paolo Sogliano al minut 28 semblava entrar, però Edmondo Pisasale va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Paolo Sogliano va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Sogliano de Werder amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ginaldo Caltran.