Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738143544

Liga 738143544 Información oficial sobre el partido 738143544 en Hattrick

05.10.2024 12:30:00

Torinoégranata Alineación oficial del equipo 'Torinoégranata' en el partido 6 - 2 F.C.DinamoRux Alineación oficial del equipo 'F.C.DinamoRux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Torinoégranata Alineación oficial del equipo 'Torinoégranata' en el partido 5 - 2 F.C.DinamoRux Alineación oficial del equipo 'F.C.DinamoRux' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torinoégranata

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Bogdan Ciobanu de Torinoégranata, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Raffael Yrsch va incrementar l'avantatge de Torinoégranata amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Torinoégranata va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bogdan Ciobanu des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torinoégranata va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tibor Nédó progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Torinoégranata pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bogdan Ciobanu va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Torinoégranata a 6 - 2. Gabriel Smilnický va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Gaëtan Violet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Xaver Igl va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Adalmasio Sosa de Torinoégranata va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C.DinamoRux

Goles Goles

  • 152 Minuto 31 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Adolf Fojtík va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 31 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats de Rux van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Djamil El-Aïssaoui va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Kende Faragó va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcello Gugliandolo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pierre-Marie Brochet va ridiculitzar a en Gaëtan Violet amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre-Marie Brochet de Rux es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): János Gecse de Rux va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.