Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738118848

Liga 738118848 Información oficial sobre el partido 738118848 en Hattrick

05.10.2024 12:30:00

tiburtina Alineación oficial del equipo 'tiburtina' en el partido 2 - 3 FC Pantere Alineación oficial del equipo 'FC Pantere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tiburtina Alineación oficial del equipo 'tiburtina' en el partido 1 - 0 FC Pantere Alineación oficial del equipo 'FC Pantere' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tiburtina

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Ludovic Dervaux va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de tiburtina, Vincenzo Foschiani, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de tiburtina. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Vincenzo Foschiani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Vincenzo Foschiani quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Gianluca Cassarani va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Giuseppe Cera va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Włodzimierz Hodun, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gianluca Cassarani.

FC Pantere

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Vyacheslav Sysov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mario Primicerio encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Abdelalim Mssassi només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nestore Caterino de FC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Vyacheslav Sysov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El FC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Vyacheslav Sysov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Primicerio de FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.