Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738093869

Liga 738093869 Información oficial sobre el partido 738093869 en Hattrick

21.09.2024 12:30:00

Airasca Blinders Alineación oficial del equipo 'Airasca Blinders' en el partido 1 - 2 Sic Mundus Creatus Est F.C. Alineación oficial del equipo 'Sic Mundus Creatus Est F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Airasca Blinders Alineación oficial del equipo 'Airasca Blinders' en el partido 0 - 1 Sic Mundus Creatus Est F.C. Alineación oficial del equipo 'Sic Mundus Creatus Est F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Airasca Blinders

Goles Goles

  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Raymond Mazuri va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Blinders.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Blinders, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Kerry Quaid va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Blinders va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mmoloki Molebatsi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raymond Mazuri de Blinders la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sic Mundus Creatus Est F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Sobiesław Stramski de Creatus va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Caetano Palma, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Creatus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Roberto Cássio Monteiro va quedar-se sol davant el porter Anthony Bartley, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Massimiliano Regoli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Anthony Bartley va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nedo Cerini, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Karli Mikheim es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Divan.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Caetano Palma de Creatus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.