Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738024653

Liga 738024653 Información oficial sobre el partido 738024653 en Hattrick

21.09.2024 12:00:00

Ma&Ma Alineación oficial del equipo 'Ma&Ma' en el partido 3 - 4 laura freddi mercury Alineación oficial del equipo 'laura freddi mercury' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ma&Ma Alineación oficial del equipo 'Ma&Ma' en el partido 4 - 2 laura freddi mercury Alineación oficial del equipo 'laura freddi mercury' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,9 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ma&Ma

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ma&Ma amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Val Santander en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Lý Hoàng Giang va pentinar un córner cap al segon pal que Val Santander va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lý Hoàng Giang va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Ma&Ma per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Téo Português, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Jeff Minor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sauro Boccalatte va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant José Marcelino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

laura freddi mercury

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): mercury va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Regin á Dul.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Piero Boi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a mercury prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Regin á Dul.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, mercury es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Diederick Smallegange es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Regin á Dul de mercury va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.