Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737978784

Liga 737978784 Información oficial sobre el partido 737978784 en Hattrick

21.09.2024 11:30:00

vidlakov Alineación oficial del equipo 'vidlakov' en el partido 2 - 1 FC Mařatice Alineación oficial del equipo 'FC Mařatice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vidlakov Alineación oficial del equipo 'vidlakov' en el partido 2 - 2 FC Mařatice Alineación oficial del equipo 'FC Mařatice' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,1 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vidlakov

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): vidlakov equilibrava la balança al minut 38. En Zdenek Jindra, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Richard Hondl va anar directament als peus de Pavel Eger que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Richard Hondl va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 290 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Josef Mačát s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 290 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Josef Mačát va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Robert Hastík va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Richard Hondl va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Oldřich Hřebíček de vidlakov gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Richard Hondl va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martin Cichý de vidlakov es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Mařatice

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Mařatice va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Václav Smola.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Česlav Holzknecht quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Vladislav Erhart va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Karel Michalica va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alois Matuszek de Mařatice va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Václav Smola de Mařatice va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.