Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737964279

Liga 737964279 Información oficial sobre el partido 737964279 en Hattrick

21.09.2024 11:30:00

Tj Jiskra Vranov Alineación oficial del equipo 'Tj Jiskra Vranov' en el partido 3 - 3 SJ Rorýs Kulovnice Alineación oficial del equipo 'SJ Rorýs Kulovnice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tj Jiskra Vranov Alineación oficial del equipo 'Tj Jiskra Vranov' en el partido 2 - 0 SJ Rorýs Kulovnice Alineación oficial del equipo 'SJ Rorýs Kulovnice' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tj Jiskra Vranov

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Emil Honěk va donar a TJV un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giuseppe Previderè sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 34 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Patrik Soukup va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. TJV empatava el partit, 3 a 3, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Hajo Nieder de TJV no va ser gol per ben poc.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Hajo Nieder del TJV ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

SJ Rorýs Kulovnice

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Kulovnice va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Björn Zetterby la va transformar en el 1 - 1.
  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 43 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Björn Zetterby.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Giovanni Stabile va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kulovnice va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bence Breznyik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bence Breznyik de Kulovnice va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Riccardo Omini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): František Jána de Kulovnice es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.