Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piesesetes Team (435699) - AC Malatesta (776810) » 73794293: T17/J12/VIII

Liga 73794293 Información oficial sobre el partido 73794293 en Hattrick

15.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.1778 (179321)

el bombiala cf Alineación oficial del equipo 'el bombiala cf' en el partido 0 - 1 LOS SUGARS Alineación oficial del equipo 'LOS SUGARS' en el partido
0 - 1 Merv Lambert (13')
el bombiala cf Alineación oficial del equipo 'el bombiala cf' en el partido 0 - 1 LOS SUGARS Alineación oficial del equipo 'LOS SUGARS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el bombiala cf Alineación oficial del equipo 'el bombiala cf' en el partido 1 - 4 LOS SUGARS Alineación oficial del equipo 'LOS SUGARS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bombiala cf

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Carlos Merinero tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Rafael Bermejo va estar a punt d'empatar per a bombiala quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ng Ben Wa va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Abel Morala de bombiala va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Diego Reverón va prendre el seu rol al minut 30.

LOS SUGARS

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): En Merv Lambert va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 13. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Al minut 8, Merv Lambert de SUGARS va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Brandon Gross es va quedar sol davant del porter, al minut 18. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SUGARS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eustoquio Mercer va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Abel Sánchez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Brandon Gross estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Merv Lambert al minut 70.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Hernández.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Kuba Masalski, jugador de SUGARS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Isaac Kratzer, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.