Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737904626

Liga 737904626 Información oficial sobre el partido 737904626 en Hattrick

21.09.2024 10:30:00

Bat-Yam Wanderers F.C. Alineación oficial del equipo 'Bat-Yam Wanderers F.C.' en el partido 1 - 4 Beitar Jerusalim 2 Alineación oficial del equipo 'Beitar Jerusalim 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bat-Yam Wanderers F.C. Alineación oficial del equipo 'Bat-Yam Wanderers F.C.' en el partido 2 - 0 Beitar Jerusalim 2 Alineación oficial del equipo 'Beitar Jerusalim 2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bat-Yam Wanderers F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jerusalim. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Amgad Abu Fani la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wanderers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amgad Abu Fani de Wanderers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Beitar Jerusalim 2

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Achiel Dosstar que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, Jerusalim es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Pele Lerner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81, una falta xutada per Uriel Alush va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Jerusalim. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Liel Raviv va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Uriel Alush va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Liel Raviv aquest no va estar a l'altura.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Jerusalim van sortir al contraatac al minut 42, però Sean Klein va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.