Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737842650

Liga 737842650 Información oficial sobre el partido 737842650 en Hattrick

26.10.2024 10:00:00

FC Valea Lupului Alineación oficial del equipo 'FC Valea Lupului' en el partido 1 - 1 Micuș City Alineación oficial del equipo 'Micuș City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Valea Lupului Alineación oficial del equipo 'FC Valea Lupului' en el partido 0 - 1 Micuș City Alineación oficial del equipo 'Micuș City' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Valea Lupului

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Lupului sempre confia amb les genialitats d'en Stefan Gumpinger; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Arif Gümüş de Lupului va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosmin Uşurelu de Lupului va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Micuș City

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Arttu Järnefelt va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Arttu Järnefelt quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Salvador Marigó no va ser aprofitada per en Amândio da Silva que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Micuș Daniel Barta quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Amândio da Silva l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Yonadav Milshtein quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Micuș que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Salvador Marigó, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): El Micuș va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 53 amb un llançament de falta perillós. En Víctor Meléndez però, la va tirar centrada i amb poca potència.