Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737739524

Liga 737739524 Información oficial sobre el partido 737739524 en Hattrick

21.09.2024 08:00:00

HNPLT Alineación oficial del equipo 'HNPLT' en el partido 1 - 4 Inter Sài Gòn Alineación oficial del equipo 'Inter Sài Gòn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HNPLT Alineación oficial del equipo 'HNPLT' en el partido 1 - 3 Inter Sài Gòn Alineación oficial del equipo 'Inter Sài Gòn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HNPLT

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): HNPLT no perdien la fe, i al minut 60 del partit, Nguyễn Việt Hùng va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a HNPLT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vương Văn Nhúc, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 200 Minuto 56 (Ocasión de falta): HNPLT va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 56, però el xut va anar a parar al pal.

Inter Sài Gòn

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Inter va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Nguyễn Trung Sang va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Lorenzo Mazzarri va pentinar un córner cap al segon pal que Abdurrezzak Som va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Nguyễn Trung Sang va augmentar l'avantatge de Inter a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dragiša Danilović va augmentar l'avantatge de Inter a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Julio Pajares? Un error clamorós seu va donar a Nguyễn Việt Hùng una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Eugen Sandu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nguyễn Trung Sang no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nguyễn Anh Đức després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eugen Sandu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdurrezzak Som es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.