Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737698935

Liga 737698935 Información oficial sobre el partido 737698935 en Hattrick

21.09.2024 05:00:00

Tai-pei United Alineación oficial del equipo 'Tai-pei United' en el partido 0 - 1 HJWang Alineación oficial del equipo 'HJWang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tai-pei United Alineación oficial del equipo 'Tai-pei United' en el partido 2 - 0 HJWang Alineación oficial del equipo 'HJWang' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tai-pei United

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Russ Dare quasi dona a Tai-pei l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Sıtkı Taşkın del Tai-pei ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Vincenzo Meledina va servir per deixar enrere el gegant 張 (Zhang) 友材 (Youcai) al minut 15, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gérald Morgand va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant 黄 (Huang) 國森 (Guosen) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gérald Morgand va enviar un xut des de 40 metres al minut 31, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sıtkı Taşkın va superar els defenses rivals per velocitat al minut 71 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 el Tai-pei va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sıtkı Taşkın no va estar gens encertat.

HJWang

Goles Goles

  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Passats 49 minuts de partit, HJWang es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Basílio Oliveira Vicente es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de HJWang, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Muhammad Latif va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): HJWang van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 12 que va acabar amb una falta; el xut posterior de John Hollis no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): HJWang van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Mouss Saloum va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.