Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737698015

Amistoso (Int.) 737698015 Información oficial sobre el partido 737698015 en Hattrick

14.09.2024 13:25:00

Rossoneri Bulgaria Alineación oficial del equipo 'Rossoneri Bulgaria' en el partido 4 - 3 Rayo Romano Alineación oficial del equipo 'Rayo Romano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rossoneri Bulgaria Alineación oficial del equipo 'Rossoneri Bulgaria' en el partido 1 - 5 Rayo Romano Alineación oficial del equipo 'Rayo Romano' en el partido
Tiene bastante suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rossoneri Bulgaria

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Rossonero sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Andrea Fabbrici va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Shon McDougal de Rossonero, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Rossonero va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Charilaos Aristodimos des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Milivoje Dimitrijević va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Rafa Cerdeño una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Gelson Epiney va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Shon McDougal va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Charilaos Aristodimos.

Rayo Romano

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, Nil Almenar de Romano va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors de Romano no defallien en cap moment. Producte d'això, en Antonio Díez de Aux va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats de Romano van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Luis Jorge Coaña va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Nil Almenar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jorge Cabreta sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.