Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737693867

Amistoso (Int.) 737693867 Información oficial sobre el partido 737693867 en Hattrick

15.09.2024 22:40:00

Los Extra Superiores Alineación oficial del equipo 'Los Extra Superiores' en el partido 5 - 2 Sheephill Town Alineación oficial del equipo 'Sheephill Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Extra Superiores Alineación oficial del equipo 'Los Extra Superiores' en el partido 2 - 1 Sheephill Town Alineación oficial del equipo 'Sheephill Town' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,6 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Extra Superiores

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Vaigandas Žemgulis va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Superiores.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Frank Tretscher, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Superiores.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jason Greenidge no va poder aturar Federico Ochoa de Superiores, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 82 el 3 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Federico Ochoa de Superiores va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Federico Ochoa es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Querubín Tejada va marxar per velocitat al minut 43 i va fer una passada de la mort a Bernardino Mery, però aquest va fallar.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Bernardino Mery de Superiores gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Allard Jense per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dwight Loncke va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Bravo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sheephill Town

Goles Goles

  • 150 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58, Gordon Rønne va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera The Sheeps tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): The Sheeps va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Fernando Luís Charrua va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del The Sheeps que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aparicio Manquinni, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacy Schima ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Fernando Luís Charrua quasi aconsegueix empatar per The Sheeps al minut 65, però Ramón Mata Luque va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.