Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737692528

Amistoso 737692528 Información oficial sobre el partido 737692528 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

Meristem United Alineación oficial del equipo 'Meristem United' en el partido 2 - 2 Tios Liberales Alineación oficial del equipo 'Tios Liberales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Meristem United Alineación oficial del equipo 'Meristem United' en el partido 1 - 0 Tios Liberales Alineación oficial del equipo 'Tios Liberales' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meristem United

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Alfred Vaquerizo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Carlos Hernán Alarcia va donar a Meristem un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Huc Prochaska va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Óscar Eizaguirre va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kuisma Vassinen de Meristem es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Tios Liberales

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Liberales sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Sergey Avdonin va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Liberales eren letals, i Efraín Gual va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): 沈 (Shen) 晖贤 (Huixian) per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 74, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergey Avdonin de Liberales es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Orabutã de Liberales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.