Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737682809

Amistoso (Int., RC) 737682809 Información oficial sobre el partido 737682809 en Hattrick

14.09.2024 12:00:00

yellowpecora Alineación oficial del equipo 'yellowpecora' en el partido 7 - 5 AC SuK Alineación oficial del equipo 'AC SuK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
yellowpecora Alineación oficial del equipo 'yellowpecora' en el partido 3 - 1 AC SuK Alineación oficial del equipo 'AC SuK' en el partido
Tiene mucha potra 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yellowpecora

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): yellowpecora va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Vedat Feray va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Augusto Gonçalves, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 100 Minuto 71 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Marcello Lewerissa va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 3 - 4.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gianni Andreazza va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Riccardo Vanni per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 5
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Miguel Augusto Gonçalves va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 5 - 5 al minut 81.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miguel Augusto Gonçalves de yellowpecora aconseguir un gol al minut 92 que posava per davant els locals: 6 - 5.
  • 134 Minuto 98 (Gol de penalti): yellowpecora va obtenir un penal al minut 98, que va llançar a la perfecció Marcello Lewerissa. 7 - 5 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): yellowpecora va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ferhan Yeniçağ va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrea Zonzini.

AC SuK

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del yellowpecora. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Romano Donati la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SuK es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 38.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Guilherme Gaspar va anar a parar al cap de Mariusz Grabarczyk que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a SuK el 1 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Mariusz Grabarczyk va augmentar l'avantatge de SuK a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 53 de partit va donar a SuK l'avantatge per 1 - 4. Guilherme Gaspar en va ser l'anotador.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Romano Donati va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del SuK, mentre ja celebrava el 3 - 5, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): SuK van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Riccardo Zonzini no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Guilherme Gaspar de SuK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.