Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737681395

Amistoso (Int.) 737681395 Información oficial sobre el partido 737681395 en Hattrick

15.09.2024 16:00:00

La Gazzetta Alineación oficial del equipo 'La Gazzetta' en el partido 1 - 1 Czorni Zabrze Alineación oficial del equipo 'Czorni Zabrze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Gazzetta Alineación oficial del equipo 'La Gazzetta' en el partido 2 - 0 Czorni Zabrze Alineación oficial del equipo 'Czorni Zabrze' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gazzetta

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Shermar Zschusschen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gazzetta es posava per davant 1 a 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivar Loft de Gazzetta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Børge Ørbæk de Gazzetta es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Czorni Zabrze

Goles Goles

  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): El jugador Cristian Volpicella de Czorni es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Henryk Chrobociński va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rajmund Tivadar rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Henryk Chrobociński va superar els defenses rivals per velocitat al minut 27 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Czorni va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Henryk Chrobociński va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Amaury Nys va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Rajmund Tivadar de Czorni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.