Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737679298

Copa 737679298 Información oficial sobre el partido 737679298 en Hattrick

18.09.2024 23:55:00

Fiorote Alineación oficial del equipo 'Fiorote' en el partido 2 - 5 OS VIOLEIROS FC ES Alineación oficial del equipo 'OS VIOLEIROS FC ES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fiorote Alineación oficial del equipo 'Fiorote' en el partido 2 - 2 OS VIOLEIROS FC ES Alineación oficial del equipo 'OS VIOLEIROS FC ES' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,1 % 43,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiorote

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, César Antônio Cerezo va pentinar un córner cap al segon pal que Bonaventura Masarin va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Fiorote s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gervásio Baragatti que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chico José Cruz Souza de Fiorote va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

OS VIOLEIROS FC ES

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Cherif Kharchi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bran 'Ligeirinho' Abelleira va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 15.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a VIOLEIROS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Amauri Olivença.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Passats 53 minuts de partit, VIOLEIROS es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Cherif Kharchi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a VIOLEIROS l'avantatge per 2 - 4. Cherif Kharchi en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Cherif Kharchi va acabar en una passada genial cap al jugador de VIOLEIROS Jordi Cerca, que va marcar el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, José Aloízio Beltrão quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de VIOLEIROS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Aloízio Beltrão va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Aloízio Beltrão va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.