Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737677733

Copa 737677733 Información oficial sobre el partido 737677733 en Hattrick

18.09.2024 23:55:00

E.C. Pernambuco Alineación oficial del equipo 'E.C. Pernambuco' en el partido 0 - 6 PASC AFC Alineación oficial del equipo 'PASC AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
E.C. Pernambuco Alineación oficial del equipo 'E.C. Pernambuco' en el partido 1 - 5 PASC AFC Alineación oficial del equipo 'PASC AFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.C. Pernambuco

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de João Cerquilho quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

PASC AFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Helano Lira Jr. donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francisley Montanhês va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Ivan Lakutin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PASC, un peu providencial d'en Ivo Gabriel Gornatti va situar el 0-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Evaristo Laschi va augmentar l'avantatge de PASC a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 139 Minuto 51 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Ivan Lakutin van servir per superar a l'últim defensor, en Jedson Mogi. Tot va acabar amb el 0 - 5 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de PASC cantant "Ivan Lakutin selecció!"
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nigel Barton de PASC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 54 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Helano Lira Jr. va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): PASC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Ivan Lakutin des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ivan Lakutin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PASC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Ivo Gabriel Gornatti de PASC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Euricão Samartini de PASC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisley Montanhês de PASC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.