Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737675472

Copa 737675472 Información oficial sobre el partido 737675472 en Hattrick

18.09.2024 23:40:00

Vichada CF Alineación oficial del equipo 'Vichada CF' en el partido 1 - 3 talleres de bogota Alineación oficial del equipo 'talleres de bogota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vichada CF Alineación oficial del equipo 'Vichada CF' en el partido 1 - 3 talleres de bogota Alineación oficial del equipo 'talleres de bogota' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vichada CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Héctor Taboada, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Héctor Taboada va disposar d'una bona oportunitat al minut 62, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Américo Maronna de Vichada no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Arenas de Vichada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

talleres de bogota

Goles Goles

  • 164 Minuto 8 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Andrés Pereira marqués l'empat. Al minut 8 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Antonio Mahecha, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de talleres, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Andrés Pereira va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): Evaristo Navarro va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Andrés Pereira que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.