Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737671809

Copa 737671809 Información oficial sobre el partido 737671809 en Hattrick

18.09.2024 23:20:00

Mad Scorpions 2 Alineación oficial del equipo 'Mad Scorpions 2' en el partido 0 - 2 FC Gaskon Alineación oficial del equipo 'FC Gaskon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mad Scorpions 2 Alineación oficial del equipo 'Mad Scorpions 2' en el partido 0 - 3 FC Gaskon Alineación oficial del equipo 'FC Gaskon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mad Scorpions 2

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dorian Deppe de Scorpions es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dan Andrews.

FC Gaskon

Goles Goles

  • 105 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 17, Vitaliy Klabukov va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Kyle Grimm, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gaskon van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giovanni Beni va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Gaskon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Jay Gagnon va quedar-se sol davant el porter Cole Tran, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Jay Gagnon, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Adam Comstock va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Jay Gagnon de Gaskon va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Cole Tran va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kyle Grimm, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): Tony Kemp va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 56, però no s'esperava que en Dan Andrews, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.