Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737663425

Copa 737663425 Información oficial sobre el partido 737663425 en Hattrick

18.09.2024 22:40:00

Tinto de Carton Alineación oficial del equipo 'Tinto de Carton' en el partido 1 - 4 Universidad de Chile FC Alineación oficial del equipo 'Universidad de Chile FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Tinto de Carton Alineación oficial del equipo 'Tinto de Carton' en el partido 1 - 8 Universidad de Chile FC Alineación oficial del equipo 'Universidad de Chile FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tinto de Carton

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, César Fernández va pentinar un córner cap al segon pal que Luís Villanueva va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 18 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jens Pietzka va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al 37, Alfredo Carte hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Artemio Villalta. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Universidad de Chile FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de UdeChile va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jake Monti, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tor Madsen va augmentar l'avantatge de UdeChile a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Ghislain Audouy de UdeChile va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Domingos Silva Agostinho va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Silvestre Cofré quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guido Gomez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Jake Monti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jalaru Alba de UdeChile es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.