Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737660774

Copa 737660774 Información oficial sobre el partido 737660774 en Hattrick

18.09.2024 22:40:00

Fuchotis Fc Alineación oficial del equipo 'Fuchotis Fc' en el partido 4 - 5 Black Panthers F.C Alineación oficial del equipo 'Black Panthers F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Fuchotis Fc Alineación oficial del equipo 'Fuchotis Fc' en el partido 1 - 7 Black Panthers F.C Alineación oficial del equipo 'Black Panthers F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuchotis Fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Fuchs aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Álvaro Bacheler va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador Nabor Aravena de Fuchs, després de 53 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Fuchs s'esgargamellaven dempeus per esperonar Álvaro Bacheler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 91 i suposava l'empat a 4 per als locals.

Black Panthers F.C

Goles Goles

  • 109 Minuto 19 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Jannes Langenfelde va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Álvaro Bacheler va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Lars Ohrfandl va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Leandro Pires, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dario Coiai que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Wakanda.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Kerwin Andre marqués l'empat. Al minut 78 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Dario Coiai de Wakanda va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 171 Minuto 91 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 91, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jannes Langenfelde es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Gary Medel per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Francisco Hereveri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leandro Pires no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Mirko Stuttgart al minut 77 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.